Yüzlerde Tebessüm, Gözlerde Sevgi

“Yüzlerde Tebessüm, Gözlerde Sevgi” programı ile ihtiyaç sahibi 65 çocuğumuza bire bir sohbet ederek, çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ettik.

Bayram öncesi yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bayramlıklar hediye ettiğimiz programımız bu yılda devam etti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Neslihan Yurtdagül’ ün başkanlığında, İlçe Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından 25 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenen, “Yüzlerde Tebessüm, Gözlerde Sevgi” programı ile ihtiyaç sahibi 65 çocuğumuza bire bir sohbet ederek, çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ettik.

Program sonunda, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Neslihan Yurtdagül, “Dünya’nın en güzel varlıkları olan çocuklarımızın her türlü sıkıntısına çözüm olmayı kendimize amaç edindik ve bugünde ihtiyaç sahibi evlatlarımızla bir araya gelerek, çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ederek yüzlerindeki tebessüme ortak olduk. Unutmamalıyız ki bugünün çocukları yarının aydınlık gelecekleri. Bu sebeple geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamalıyız. Bu kapsamda maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, çocuklarımızın yüzlerine tebessüm bırakan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.