Ataşehir’in Ak Kadınlarından Geleneksel Aşure İkramı

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığıgeleneksel olarak Muharrem ayında birlik ve paylaşmanın simgesi olan aşure günü etkinliği düzenledi.

 

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığıgeleneksel olarak Muharrem ayında birlik ve paylaşmanın simgesi olan aşure günü etkinliği düzenledi.

Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi ve Halk pazarının önünde gerçekleşen etkinliğe İlçe Kadın Kollarınezlinde tüm kadın kolları teşkilatı ve üç kademe teşkilat mensuplarımızın desteğiyle gerçekleşti.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve memnuniyetlerini belirttikleri bu etkinlikte konuşma yapan Neslihan Yurtdagül;

’’Muharrem Ayı  Hicri Takvimin başlangıcı,  Bolluğun, bereketin, paylaşmanın ve kardeşliğin bizlere öğütlendiği bir aydır. Biz de bu vesile ile Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları olarak halkımızla buluşup, onlara Muharrem ayının simgesi olan aşure gününde aşure ikramımızı gerçekleştiriyoruz. Amacımız Ataşehir Halkının sosyalleşmesindeki etkenlerden bir tanesi olan hem dini günlerimizi hem de resmi günlerimizi atlamadan birlik ve beraberlik içinde bu önemli günlerimizi kutlayabilmektir. Muharrem ayı da, aşure günü de bizim için bu anlamda önemli günler arasında yer alıyor. Biz her sene olduğu gibi, bu yıl da Küçükbakkalköy Halk Pazarında ve Prestij Caddesinde komşularımız ve vatandaşlarımıza aşurelerimizi dağıtarak, vatandaşımızın, hem hayır duasını alabilmek hem de onlarla birlikte vakit geçirebilmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah kabul etsin, inşallah bolluk, berekete ve yurdumuzun üzerindeki her türlü  kurulantuzaklara uzak, dostça, kardeşçe paylaşabilen günlerimize vesile olsun." dedi.