Ataşehir’den Dünya Kadınlar Günü’nde Kadın Esnaf ve Çalışan Ziyareti

Ataşehir’in 17 Mahallesinde ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerimiz kadın esnaflarımızı ve çalışanlarımızı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladık.

Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül başkanlığında, Ataşehir’in 17 Mahallesinde ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve yönetimlerinin katılımları ile kadın esnaflarımızı ve çalışanlarımızı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladık. Yalnızca esnaf ve çalışan hanım kardeşlerimizin değil, mahallemizde karşılaştığımız hanım kardeşlerimize de karanfil hediye ederek, kadınlar gününü kutladık.
Ziyaret sonrası, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, bizlerde hem ev hem de iş hayatında emek veren hanım kardeşlerimizin Kadınlar gününü kutlamak istedik ve bu vesile ile kadın esnaf ve çalışanlarını mahalle yönetimlerimiz ile ziyaret ettik. Sıcak ve samimi karşıladılar bizi, çok güzel olumlu dönüşler aldık her birinden. Bizlerde bunun mutluluğunu bu güzel günde yaşamış olduk. Gerek evinde gerekse iş hayatında dişini tırnağına takıp, bizlerin yetişmesinde emekleri büyük olan annelerimizin ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” Dedi.