Ataşehir'de Vefa Ziyaretleri

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül önderliğinde anneler günü vesilesiyle, mahallelerimizde annelerimizi ziyaret ettik.

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül önderliğinde anneler günü vesilesiyle 17 mahallede eş zamanlı olarak mahalle teşkilatlarımız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle beraber mahallelerimizde en genç annelerimizi, en yaşlı annelerimizi, engelli çocuklarımızın annelerini, şehit ve gazi annelerini ve evladını kaybetmiş annelerimizi ziyaret ettik. Vatan uğruna canlarını vermiş aziz şehitlerimizin kıymetli emaneti annelerimizi ve yaralanmış gazilerimizin annelerini ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ve bizlerinde birer evlatları sayıldığımızı belirtip ellerini öpüp hayır dualarını alarak
anneler günün kutladık. En yaslı annelerimizin ellerini öperek en genç annelerimizin sevinci ve heyecanlarına ortak olarak evladını kaybetmiş annelerimizin acısını paylaşarak bu özel günde yalnız bırakmayarak hediyelerimizi de takdim ederek anneler gününü kutladık. İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül başkanlığında yürütme ve yönetim kurulu üyeleriyle yönetimimizin en genç annesi yönetim kurulu üyemiz Bahar Aydın’ı ziyaret ederek evladıyla hayırlı bir ömür geçirmesi temennisiyle anneler gününü kutladık.